Iestāšanās noteikumi


God.izdevēj!

Esam patiesi priecīgi par Jūsu izrādīto interesi un vēlmi iestāties Latvijas Preses izdevēju asociācijā, lai kopīgi ar citiem preses izdevējiem darbotos mūsu industrijas nostiprināšanas un attīstības labā.

Pirms iestāšanās Latvijas Preses izdevēju asociācija, lūdzam iepazīties ar tās statūtiem, kas lasāmi šeit.

Par jaunu biedru uzņemšanu Latvijas Preses izdevēju asociācijā tiesīga lemt ir tās valde, kas Jūsu iesniegumu par iestāšanos asociācijā izskatīs tuvākajā valdes sēdē pēc tā saņemšanas.  

Ja valde uzskatīs par nepieciešamu, pirms lēmuma pieņemšanas Jūs tiksiet uzaicināts uz atsevišķu tikšanos. Savukārt valdes lēmums Jums tiks paziņots rakstiski.

Pieteikuma anketu Jūs variet izdrukāt no mūsu mājas lapas, kā arī saņemt elektroniskā formā pa email vai jebkurā citā Jums vēlamā formātā.

Aizpildītu anketu un informāciju par Jūsu izdevniecību nosūtiet LPIA birojam pa pastu : K. Ulmaņa gatve 5, Rīga, LV 1004.

Lai saņemtu detalizētāku informāciju par iestāšanās jautājumiem, Jūs tiekat lūgti sazināties ar LPIA biroju (tālr.29256936). Biroja darbinieki atbildēs uz visiem Jūs interesējošajiem jautājumiem.